"Ярост" - нов интригуващ трилър на Сандра Браун

4932
"Ярост" - нов интригуващ трилър на Сандра Браун
Снимка: Издателство "Хермес"

Нов интригуващ трилър ще зарадва почитателите на Сандра Браун през август. Критиците определят „Ярост“ като една от най-добрите книги на авторката. Относно работата си по романа, тя споделя: Често съм се замисляла за онези световноизвестни фотографии, уловили изключително вълнуващи моменти от историята. Общото между тях е че разтърсват целия свят. Но винаги съм се чудила какво се случва с хората, уловени в снимките. Дали тази фотография е променила и техния свят? Дали е оставила траен отпечатък върху техния живот? Именно от тези въпроси се роди „Ярост“.

През 1992 г. майор Франклин Трапър е сниман, докато извежда неколцина оцелели след бомбен атентат в Далас. В прегръдките си той държи момиченце, загубило майка си в огнения ад. Това го превръща в национален герой.

8 малки хитринки на французойките, които не спят сами

1. Мъжете започват да губят интерес, когато разберат, че притежават една жена. Тайната на французойката е в това, че нейният мъж знае, ...

Двайсет и пет години по-късно той вече отказва да дава интервюта за случилото се. Но малкото момиченце се е превърнало в амбициозна журналистка. Кера е готова да преследва докрай своя герой. Тя иска не само да получи сензационен материал, който да изстреля кариерата й във висините, но и да благодари на своя спасител. Кера обаче не подозира, че срещу Майора ще бъде извършено покушение и тя ще се превърне в следващата мишена.

Младата журналистка трябва да се довери на Джон – сина на Майора, който е и бивш федерален агент. Заедно те ще се опитат да разкрият кой стои зад нападението. И зад атентата отпреди толкова години. Опасността, адреналинът и привличането между двамата ще превърнат това търсене в шеметно приключение.

Сандра Браун е работила като модел и телевизионна водеща преди да се посвети изцяло на писателското поприще. С „Горещи страсти в рая“, „Огледален образ“, „С дъх на скандал“ и „Френска коприна“ Сандра Браун успява да покори множество американски и световни класации.

С всеки следващ успех, изразяващ се в милиони продадени екземпляри, писателката печели и признанието на критиците, които я увенчават с наградите Уелдънбукс, Далтън,наградата на Романс Райтърс ъв Америка за постижения в жанра, с отличителния знак на успеха на Американ Бизнес Уименс Асошиейшън, награда за изключителни литературни постижения и наградата Ей Си Грийн.

Обет за мълчание

С умението си да преплита вълнуващи любовни истории с динамични сюжети Джейн Ан Кренц се превърна във водещ автор в съвременната дамска...

Така се стига до момента, в който милиони читателки по света се оказаха подвластни на неустоимата романтика на творенията й, преведени вече на 34 езика. По три от романите й са заснети филми.

За последните години Сандра Браун има 68 бестселъра в класацията на Ню Йорк Таймс, издала е над 75 романа и е продала над 80 милиона екземпляра по света! Тя е и единствената, която е имала по едно и също време 3 бестселъра в класацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КНИГИ:

От Норвегия идва литературният шедьовър "Последните ласки", който те кара и да се смееш, и да плачеш

Евгения Чаушева от Actualno.com е номинирана за "Рицар на книгата"

В мрежата на "Паяка" - Ларш Кеплер представя злодей, по-брутален от всякога

Световноизвестният художник Кантен Гребан посвети прочувствена илюстрация на българските читатели (СНИМКИ)

Чудовищата са реални в "Децата на хълма" от Дженифър Макмеън

Ново издание на абсолютния бестселър на майстора на психотрилъра Себастиан Фитцек - "Терапията"

Излезе "Нож" на Салман Рушди: Първата му творба след нападението (ВИДЕО)

Наградиха писателката Елфриде Йелинек с почетен френски орден

Албанският писател Григор Бануши пристига за премиера (СНИМКА)

"Чудните приказки на баба. В градината" – пролетен букет от очарователни истории

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com